DMK-Beauty-Images__June-2017 (39).jpg

DMK-HOITOJA

DMK-konsepti REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN säätelee ja parantaa ihon toiminnan optimaaliselle tasolle. DMK käyttää ainoana maailmassa viestintäentsyymejä, jotka tehostavat ihon omia toimintoja ja pitävät sen aktiivisesti ja ihanteellisesti toimivana. 

DMK-ihoterapeuttinasi valitsen aina juuri Sinun ihollesi optimaalisen hoitomenetelmän. Matkasi kohti unelmaihoa voi alkaa!

DMK SKIN REVISION

Ammattihoidot

DMK SIGNATURE TREATMENT ENTSYYMITERAPIA

DMK entsyymiterapia palauttaa ihon huippukuntoon! DMK-entsyymiterapiassa hyödynnetään ainutlaatuista välittäjäentsyymien ryhmää. Ne parantavat ihon toimintaa hydrolysoimalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, stimuloimalla verenkierto- ja lymfakiertojärjestelmää, palauttamalla solun ravinteensaannin ihanteelliselle tasolle ja tuomalla soluille happea, jota ne tarvitsevat uusien, terveiden ihosolujen muodostamiseen. Hoito stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja eheyttää ihon rakennetta ja solujen toimintaa. Entsyymiterapialla myös vahvistetaan kasvolihaksia ja kiinteytetään ihoa.


Hoito sopii kaikenlaisille ihoille ja kaikkien iho-oireiden hoitoon. Hoidossa yhdistetään useita DMK-tuotteita ja  räätälöidään ne sopimaan asiakkaan iho-oireisiin, esimerkiksi aurinkovaurioihin, akneen, rosaceaan tai pigmentaatioon.

DMK ENTSYYMITERAPIA ENSIKERTALAISELLE

(2 x 120 MIN) 249 €

Loistava tapa aloittaa matka kohti unelmaihoasi! Vain ensikertalaisille tarkoitettu hoitosarja sisältää kaksi hoitoa, jotka tehdään 7-14 vrk välein. 

DMK ENTSYYMITERAPIAT
(120 MIN) 145 € 

Hoidot räätälöidään aina ihosi tilanteen ja kunnon mukaan.

TASO 1 (105 min) 130 €

TASO 2 (120 min) 145 €

TASO 3 (120 min) 160 €

TASO 4 (120 min) 170 €

MUSCLE BANDING ENZYME THERAPY

(120 MIN) 189 €

Muscle Banding -hoidoissa on kyse ikääntymisen merkkien ehkäisemisestä. DMK Muscle Banding -hoitomenetelmällä kiristetään ja kiinteytetään kasvojen ja kaulan ihoa. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Muscle Banding kuntouttaa ihontoimintoja: verenkiertoa, hapenkulkua ja ravinteiden vastaanottokykyä.

RED VEIN

(120 MIN) 165 €

Monikäyttöinen hoitomenetelmä useisiin ihon tiloihin: heikentyneet ja laajentuneet hiussuonet, hajanainen punakkuus, rosacea, violetin punaiset aknearvet tai vaikeasti tukkeutunut iho.

TEWL

(120 MIN) 165 €

Transerpidermaalisen veden haihtumista ehkäisevä hoito. Kuiva tai kosteusköyhä iho johtuu siitä, että vettä haihtuu liikaa epidermiksen läpi. Hoito pysäyttää haihtumisen tehokkaasti.

HYDRADERMAZE

(120 MIN) 169 €

Edistyksellinen hoitokäsittely, jonka avulla hoidetaan ihoa, jossa esiintyy epäpuhtauksia, tukkoisuutta tai akneoireita. Voidaan myös toteuttaa Skin Revision -hoito-ohjelmana ikääntyneelle, juonteiselle tai auringon vahingoittamalle iholle.

ACNE TREATMENT 

(120 MIN) 145 €

Tulehdusvaiheen ihon toimintoja tasapainottava hoito. Hoitaa tulehtunutta ihoa parantaen solun toimintaa. Toteutetaan aina sarjahoitona.

ACUTROL

(120 MIN) 165 €

Suunniteltu edistämään ihon paranemista ja torjumaan bakteereja.

Hoito räätälöidään voimakkuudeltaan iho-oireiden mukaan sopivaksi. Auttaa torjumaan bakteereja ja tulehdusta. Stimuloi ihon optimaalista toimintaa, jotta paraneminen tapahtuu nopeammin. Ihanteellinen hoito akneen, rosaceaan, arpien hoitoon ja raskausarpiin.

PRO LIFT

(120 MIN) 179 €

WOW -hoito ennen tärkeää päivää! 

Täydellinen hoito ennen elämän suuria tapahtumia, jolloin haluat olla parhaimmillasi! Sopii erinomaisesti päivää ennen häitä sekä morsiamelle että sulhaselle ja tuleville anopeille. Instant Lift on suunniteltu kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa hämmästyttävän tehokkaasti. Sopii erinomaisesti ennen mitä tahansa tärkeää tapahtumaa. Sisältää DMK:n Muscle Banding -lihasten aktivointimenetelmän, joka takaa, että tulokset sekä näkyvät että tuntuvat ihossa.

DMK RAVINNEHOIDOT

(60 MIN) 98 €

DMK-ravinnehoidot on tarkoitettu asiakkaille, jotka toivovat perinteistä kasvohoitoa intensiivisten iho-ongelmien ratkaisujen sijaan. Ravinnehoidot hyödyntävät DMK:n transdermaalista kuljetusjärjestelmää. Järjestelmä kuljettaa aktiivisia ainesosia solutasolle, parantaen samalla esteettistä ulkonäköä.

Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, kosteuttavan naamion sekä lopuksi hieronnan lukitsemaan tehoaineita ihoon.