Ylhäällä:

66 vuotiaa rouvan iho oli päässyt kuivumaan ja kollageenisäikeet olivat sokerin ympäröimiä. Osaltaan johtuen ihon herkkyydestä ja tästä syystä perusvoiteiden käytöstä. Ihon oma toiminta oli uhkaavasti hiipumassa stimulaation puutteesta. 6 erilaista entsyymihoitoa on tuonut uskomatonta tulosta ja herkkyys on kadonnut! 


Alla:

Tällä asiakkaalla on nuorena ollut acne - iho. Jäljelle jääneet arvet ja ikääntymisen myötä lisääntynyt uurteisuus oli asia johon keskityin. Samalla iho kirkastui ja pigmenttiläiskät vaalenivat. Iho kiinteytyi huomattavasti.

Räätälöityjä hoitokertoja on kertynyt 5. Hoidot jatkuvat vielä n.4-5 viikon välein.

Tässä osiossa tuon esille hoitotuloksia, jotta näette miten kuntouttava DMK- konsepti toimii.

Alla olevan hoitosarjan 4:s entsymaattinenhoito tehtiin perjantaina. Uurteet ovat pehmenneet ja madaltuneet. Iho tekee työtään hoidon päättymisen jälkeen. Joten paranemisprosessi on käynnissä koko ajan. Hoitosarjan seuraava hoito on 10.4. Katsotaan millä silloin stimuloidaan ihoa tasapainottaakseni sen toimintoja.

Hoitosarjaa seuranneilta on myös tullut tiedusteluja mitä hoitoa olen tehnyt.

Ihan DMK Skin Revision "perus entsymaattisella" hoidolla ollaan menty. Olen keskittynyt vain ihon omien toimintojen elvyttämiseen.

Ihossa on alhainen epidermiksen nestemäärä. Nestettä haihtuu liikaa epidermiksen läpi joten seuraavaksi keskityn " nostamaan" nestettä alhaalta ylöspäin !

Niin ja tottatoki asiakkaalla on tarkoituksen mukaiset kotihoitotuotteet käytössä.

Puhdistus ( 27€)

Jälleenrakennustuotteet SebaE+Herb&MineralMist (135€ )

Tehoseerumi Beta Gel (82 €)

Transdermaalinen voide (84€) 

Hoitotuotteet maksoivat siis 328 € ja näillä hän pärjää kolmisen kuukautta.Tuotteiden menekki vähenee kun ihon kunto paranee.

Tuotteita ei saa nettikaupoista vaan ainoastaan koulutetuilta DMK ihonhoitajilta.

Laitan vielä kuvan hoitosarjan 7: n kerran jälkeen. Kuvassa näkyy selvästi ihon oman toiminnan elpyminen.Tarkkaan katsottuna näkyy myös hoidon plasmaattinen vaikutus. Ääreisverenkierron hiussuonet laajentuvat ja puhdas hapekas veri huuhtelee verisuonia. Prosessi vahvistaa kapillaareja, jotka  kuljettavat happea ja ravinteita ihosoluun.Hiussuonten muodostama " tiekartta " on merkki ihon elpymisestä ja siitä, että solun ulkopuolinen neste on tasapainottunut. Solun ulkopuolisen nesteen epätasapaino näkyy ihossa erilaisina ongelmina.

7 hoitokertaa maksoi yhteensä n.1400 €. 


Kaikkien ongelmien ei tarvitse olla näin voimakkaita vaan voimme myös hallita ikääntymistä. Ennaltaehkäistä hiipuvaa ihon toimintaa. Hyvä täsmennetty kotihoito ja Efa-kapselit ovat mitä mainioin keino pitää ihosta hyvää huolta.

Kotihoidosta voit lukea enemmän Kotikosmetologi-sivulta ja kapseleista Tuotetietoutta- sivulta